Skip Navigation View Sitemap

Tall Legs Retrofit Kit

Број на производот: 2396
  • Дополнителната висина на седиштето им олеснува на некои луѓе да се качуваат и слегуваат од единицата, зголемувајќи ја пристапноста
  • Појавата на RowErg со повисоки нозе
Добијте понуда

Детали

Комплетот за надградба со високи нозе вклучува сет предни и задни нозе кои ја менуваат висината на седиштето на RowErg од 14 инчи (36 цм) на 20 инчи (51 цм). Ова ја носи седиштето на истата висина како RowErg со високи нозе или Concept2 Model E Indoor Rower.

Повисоко седиште не е потребно за поголемите корисници, но причините поради кои луѓето може да претпочитаат оваа зголемена висина вклучуваат:

Места како фитнес центри или клубови за здравје можеби претпочитаат нивните корисници да седат на слична висина како корисниците на други опреми, правејќи го RowErg по видлив. Дополнителната висина на седиштето го олеснува некои луѓе да влезат и излезат од машината, зголемувајќи ја достапноста. Изгледот на поголемиот RowErg. Освен зголемувањето на висината на седиштето, предниот нозец има големи точки за помалку тешко поместување.

Овие се точно истите нозеци кои се на RowErg со високи нозе, така што имаат иста квалитет на изработка и стабилност.

Високите нозеци се лесни за инсталирање и комплетот вклучува сè што ви треба.

Комплетот за надградба е компатибилен со Concept2 RowErg и Concept2 Model C и D Indoor Rower.

Комплетот за надградба е достапен само во црна боја.

Спецификации
Висина на Седалното Место
36см до 51см.
Back to top