Skip Navigation View Sitemap

Сервиз и поддръжка

Добре дошли в нашата страница за услуги, където се гордеем с предлагането на разнообразна гама от решения, съобразени с вашите нужди. Независимо дали търсите техническа поддръжка, съвети за експлоатация или специализирани консултации, нашият екип е тук, за да ви помогне.

Продуктите на Concept2 са известни с това, че издържат на сериозна екслоатация с минимална поддръжка години наред. Нерядко с нас се свързват клиенти, които използват модели, излезли на пазара преди повече от 25 години. Всяко едно оборудване обаче, понякога се нуждае от сервизна поддъжка и като официален дистрибутор на мараката за България, ние предлагаме резервни части и сервизно облужване на всички модели ергометри, независимо на колко години са.

Можем да ви посъветваме как да поддържате уреда, който сте закупили, в най-добро състояние за експлоатация, както и сами да отстраните неизправност. Тук можете да намерите резерваните части, от които се нуждаете, като разгледате схемата на уреда, който имате. Необходим ви е единствено серийният номер, с помощта на който да определите модела и годината на производство. Ако все пак се затруднявате, сервизният ни екип е тук, за да ви помогне.

Back to top